Sunday, 18 July 2010

cara minum vemma terbaik

Mengikut pengalaman dan percubaan saya mengamal kan minum jus Vemma ini, saya ingin kongsi kan bersama2 rakan2 semua.

Cara meminum jus VeMMa yang terbaik.

1) Sekali minum 1 cawan = 2oz.
2) Minum semasa perut kosong/ lapar/ sebelum makan(meal).
3) Lepas minum jus Vemma 1 cawan terus minum 1 gelas air kosong/miniral/suam.
4) Minum lah antara 3 hingga 4 kali sehari selama 2-4 hari
5) Selepas 2-4 hari boleh lah reduce minum sebanyak 2-3 kali sehari selama 2-3 hari lagi.
6) Selepas 2-3 hari minum lah antara 1-2 kali sehari saja n maintain lah setiap hari.

Pada yang ada penyakit (di sedari atau tidak sedari) pasti akan terasa kelainan atau kebaikan jus Vemma ini.

Saya pernah minum 1 kali (1cawan=2oz) sehari selama sebulan. Malang nya saya tiada dpt merasakan apa2 kebaikan pada diri saya. Say stop minum jus selama 2 bulan. Bertambah lah stok jus Vemma di rumah.
Kemudia ada rakan menyaran kan minum antara 2 hingga 4 cawan sehari, terbuka minda saya untuk eksperiment minum jus ini sekali lagi. Sebulan saya amal kan seperti di atas tanpa meminum satu gelas air kosong dan mmg terasa kebaikan dan perubahan pada diri saya.

Lepas tu saya tak minum selama hampir sebulan lagi hingga penyakit "resdung kronik" saya datang balik.
Kali ini saya buat betul2 seperti yang tertulis di atas dengan membilas perut saya dengan 1 gelas air suam. Hari kedua dah hilang kesakitan "resdung" (ENT) saya tu dan hari ke 3 dah normal balik.

Sekarang saya amal kan 2 cawan sehari, 1 kali semasa bangun tidur dan sekali lagi sebelum tidur.
Alhamdulillah.

Macamnana nak buat bisness ini?

Masuk lah Ultimate pakej= RM5,130, dapat stok untuk 6 bulan, lesen perniagaan selama 6 bulan, lesen layak untuk menerima income selama 25 minggu jika cukup syarat.
Syarat kelayakan untuk dapat income hanya perlu ada 2 orang rakan partner sahaja. Satu di kaki kiri dan satu lagi di kaki kanan. Tak perlu dapat kan banyak2 rakan partner. Galakan semua rakan partner untuk cari 2 rakan partner sahaja dengan Ultimate pakej jer.

Apa yang anda dapat? Maksud nya berapa duit yang anda dapat kan?
Ok .....Jika anda adalah Ultimate pakej member dan dapat 2 rakan partner Ultimate pakej juga anda sudah mendapat rm1,520 x 2 = rm3,040 + rm120 => rm3,160
1 cycle = rm120
Ultimate Rm5,130 = CV point 360

Bila setiap rakan partner dapat 2 rakan partner baru dengan Ultimate pakej , dia pasti akan dpt rm3,160 dan dah cukup syarat untuk dapat kan income mingguan. So duplicatekan ajer pada semua orang tiap2 minggu.

Apaaaaa? Tak tahu nak cari orang? Tak tahu nak cakap apa? Rasa2 apakah jawapan yang perlu saya jawab pada soklan begini? Hu hu hu huuu... ;)

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang bisnes ini, kebaikan produk ini atau cara2 nak tingkatkan income anda........sila lah berkawan dengan saya he he he

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.